petak, 7. listopada 2011.

Mini Album

Još uvijek nisam dobila moj paketić iz Njemačke... biće da je moja prijateljica odlučila produžiti svoj boravak tamo... nema veze, samo neka ona uživa a ja se mogu strpiti :). Pa nije ništa toliko hitno.
Danas je prvi dan zahlađenja u mom gradu... i to od popodne. Momentalno pada kiša vani ali ne smeta ... malo sam je i poželila. Jedino se ne osjećam baš najbolje zbog onih silnih cukica vani jer svako malo razmišljam gdje su, je li im hladno i kako će oni jadnici kroz ovu nadolazeću zimu.
Evo jedan mini album, napravljen čisto eksperimentalno na 5 inch-nim kartončićima. Ramovi rezani uglavnom na Slice mašinici, osim na zadnjoj slici gdje sam koristila Big Shot. Cvjetići kupljeni nekada ko zna gdje gdje a leptirići rađeni na Big Shotu šablonima Spellbinder Nestabilities...
Ovo mi je prvi pravo mali album i uz to još okrugli... užasan za kombinovanje, mada mi se priznajem tako nije činilo kada sam ga počela raditi. Malo prostora (i to još nepravilnog oblika) a dosta toga bi trebalo staviti u njega :).... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!










Broj komentara: 9:

  1. Koji zanimljivi albumi, odlični su!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam mini albume! Ovaj je drugačiji od albuma koje si dosada radila. Sviđa mi se to što si eksperimentisala sa različitim oblicima, ja nikako da se udaljim od ugla od 90 stepeni... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je asimetrija pravi horor pa uvijek imam teškoća sa aranžiranjem različitih oblika na papir. Sa druge strane pravi mi je izazov pokušavati napraviti nešto skladno u tom smislu. Mogu ja i bolje :). Ali kada pokušam zamisliti sličice u okvirima onda se i meni čini da bi moglo biti zanimljivo... Iako koloristički i nije nešto... hvala vam u svakom slučaju...

    OdgovoriIzbriši
  4. Šareno, okruglo, s puno detalja...ma divni su svi redom...poželim ih listati!

    OdgovoriIzbriši
  5. e pa draga ovo izgleda kao prava fantazija, supač!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!