četvrtak, 1. rujna 2011.

Vraćanje u kolotečinu

I evo me opet kući ... nakon dosta vremena provedenih na divnom toplom Jadranu. Ipak sam ga se nekako zasitila, pa sam sretna da sam opet sa svim mojim "krpicama" i mašinicama. I računarom, naravno.
Još na moru sam dobila par interesantnih narudžbi, tako da sam odmah prionula na posao. Imala sam još dosta privatnih obaveza kao i obavezica u firmi. Skoro sam pri kraju, pa računam da ću od naredne nedjelje imati vremena za moj hobi. Nadam se da ništa obimno i vanredno neće iskrsnuti i omesti me u mojim planovima. Jer se istinski radujem da nastavim tamo gdje sam stala prije mora.
Evo sada par stvarčica koje sam napravila onako usput, igrajući se na kompjuteru. Za diplomski i vjenčanje. Nekima se možda nešto i dopadne. Sve kritike i komentari su dobodošli...





Broj komentara: 5:

  1. Sve pohvale, radovi su ti zbilja prelijepi:))

    OdgovoriIzbriši
  2. pa dobrodošla nazad, meni je favorit ova 2, baš mi fora! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala cure... da, konačno sam opet "doma" :)... Jedna djevojka mi je na FB napisala da joj se sviđa prva, tebi druga... a moj favorit je treća :). To je dobro. Da se ukusi razlikuju inače bi bilo stereotipno. Važno je da vam se sviđa. To mi je najveći kompliment. Ipak sam malo tužna jer je sve puno ljepše "uživo". Ali svi imaju taj problem ako se ne varam. Hvala jos jednom i pusa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kreativna duša ne miruje čak ni na odmoru! :) Definitivno je sve drugačije na slici u odnosu na živu verziju! Ja često napravim i po dvadesetak slika jedne čestitke u pokušaju da napravim onu 'pravu' fotku, ali nije to - to... Nadam se da si se odmorila i napunila baterije za narednu radnu godinu. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Da, svakako da sam napunila baterije samim tim što sam promjenila mjesto boravka. Međutim, nekako sam došla umorna od silnih vrućina i bježanja od radijacije... puno vremena sam provodila u kući (a tako je zadnjih godina inače) pa sam imala vremena i da malo "stvaram". Ništa posebno za ovaj moj blog... više samo za dizajn...jer sam bila ograničena samo na laptop, bez mojih papirića i mašinica. Sada se spremam da "udarnički" nastavim... Čim "počistim" obaveze na poslu... pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!