srijeda, 9. svibnja 2012.

Prvi maj :)


Ovo je čestitkica koju sam radila za jednu slatku, najslađu bebicu ali zbog "zabrane" stavljanja njenih slika na net ubacila sam sliku Marlija... Vrlo je jednostavna za uraditi. Treba vam samo malo čiplice i kartončića, bijeli flomaster i papir. 
Ja sam ovaj majski praznik neočekivano, bez nekih ranijih planova, provela u vikendici na Pelješcu. Ostala sam čak osam dana i bilo je stvarno lijepo. Imala sam super društvo i prijalo mi je više nego sam očekivala.  Zadnja tri dana su nam došli i naši prijatelji iz Brela sa Riom, tako je i Marli imao društvo. Sunce je bilo fenomenalno, čak možda i prejako za moj ukus. Okupala sam se čak dva puta :). Nadam se da ste se i vi lijepo proveli za praznik i da ste napunili baterije. 
Početkom juna planiram malo do Njemačke da posjetim moju sestru i upoznam novopečenu sestričinu, moju najslađu bebaru na svijetu... već pravim planove šta sve moram kupiti od mojih scrapbooking igračkica... uh, kako se radujem...



4 komentara:

  1. Super je čestitka, i drago mi je da si se lijepo provela za praznik te želim ti ugodan boravak u Njemačkoj :) pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Joooj, baš ti zavidim na tako divnom ,produljenom vikendu uz more!!!!
    I ja sam protiv stavljanja sličica djece na net osim ako nisu "kamuflirani".Luda su vremena , pa pazim na takve stvari!!!
    Čestitka jako slatka, pa makar i s Marlijem:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam curke moje! Najbolje je kada se put desi ne planirano... ne očekuješ ništa pa ti onda bude ok... pusa!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!