utorak, 29. svibnja 2012.

Once Upon A Time

Na žalost, vrijeme je i dalje užasno... kiša kada ne pada, uglavnom se sprema da pada .)... na mene utiče ove godine dosta jače nego proteklih godina. E to bi trebalo biti opravdanje što sam ovaj mjesec bila tako pasivna na blogu :)...
Još uvijek nisam otišla u Njemačku... trebali bi ići u narednih 10-tak dana, pošto "pometemo" obaveze na poslu. I ove godine kao i ranijih, čim treba da putujemo krenu posloviiiii ... pa onda odlažemo... i uglavnom otputujemo kada mi više nije nikakav gušt :(.  A tako bi rado da izljubim malenu... ne mogu dočekati!
Jutros sam ipak našla nešto vremena pa uradila u rekordnom vremenu ove dvije jednostavne česitkice. Pokušala sam Magnolia motive staviti na ove retro background-e.... pa i nije loše ispalo... :)4 komentara:

 1. Po motivu koji si odabrala za prvu vidi se koliko si zeljna tog putovanja! :) Nadam se da neces cekati dovoljno da te prodje volja! Cestitkice FENOMENALNE! :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vidiš što je podsvijest draga Jasna! Dok ti nisi ovo napisala nisam ni bila svjesna koliko prva čestitka odgovara ovom postu :)... Ajde drži palčeve da što prije otputujem! Pusa!

   Izbriši
 2. Odgovori
  1. Drago mi je da ti se svidjaju Tatjana... i meni su slatke, takođe! Pozdrav!

   Izbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!