četvrtak, 17. svibnja 2012.

Kućice :)

Često sam pominjala kako volim "Magnolia" pečate Tildu, Edwina i sl. ali nikada do sada nisam rekla koliko ustvari volim kućice, zgrade i sove na mojim čestitkama... šteta da nisu praktičniji motivi - tipa rođendanskih, za babine, valentinovo ... Dobri su ako ćete nekome čestitati useljenje u novi dom ili kupovinu kuće/stana... no, kod nas se takve prigode uglavnom i ne čestitaju pismenim putem, pa smo opet na početku problema :(.
Evo ja sam pomenute motive iskoristila za neke univezalne prilike, čisto da sebi udovoljim i napravim nešto slatko šareno i sa mojim omiljenim kućicama. Motivi su 3D, otisnuti i bojeni copic markerima... oblačić je ručno crtan a poruka "forever friends" je "Magnolia" pečat obojen blijedo žutim copicom... Na drugoj slici je koferčić urađen u istom stilu sa sličim kućicama. Pa nije loše... neka se šareni!




4 komentara:

  1. Ha, namirisala sam i sam pomen Tilde, Edvina i sova! :) Odlicno si ti ovo napravila, a kucice su skroz slatke. Uz neki fini, tematski naslov, mogu da se prilagode raznim prilikama. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije me bilo dugo ali sve sam videla sta si radila i naravno sve ti je super (kao i uvek) ali odlucih ostaviti komentar na kucicama jer su mi se nekako najvise svidele :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!