srijeda, 4. travnja 2012.

Sretan Uskrs!

Bliži se Uskrs. Blogovi su sve šareniji i interesantnijih. Pronašla sam pregršt fantastičnih ideja o šaranju jaja i uskršnjoj dekoraciji stola. Jedva čekam petak. Mia i ja ćemo pustiti mašti na volju. Ako napravimo nešto stvano lijepo, potrudiću se i da slikam pa stavim na blog :). 
Vrijeme vani je predivno pa svaki slobodan trenutak koristim da prošetam Marlija, tako da je sve manje vremena za moj hobi. Ipak, nije fora da i ove godine ne napravim bar nekoliko uskršnjih čestitiki. Tako sam bila malo vrijedna i uradile ove dole uploadovane. 
Za vikend smo kod ujke u Slavoniji. To je dan kada je sve dozvoljeno pa i šunka, kobasice i kulen :))). Jako se radujem jer to je jedini dan u godini kada je sve šira familija na okupu. Nadam se da ste i vi planirali obilježiti ovaj Uskrs onako kako dolikuje. Naravno, ako ga slavite. Ako ne, nije ni važno... svejedno vam želim ugodan vikend.





3 komentara:

  1. Usled brojnih obaveza (ali i svrljanja po lepom vremenu :))sve manje sam na internetu, drago mi je da sam naletela na nov post. Za mene je Uskrs takodje jedini dan u godini kada se nasa veeelika porodica okupi na jednom mestu i zato mi je veoma poseban! Cestitke su super, aposebno...pa naravno, Tildice! :) Puno pozdrava za tebe, zelim ti da lepo provedes Uskrs!
    P.S. Ocekujem da vidim sta su dve domacice napravile! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cornella, cestitke su prelepe, pune boja i radosti...Zelim ti sretan Ukrs!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam drage moje... naravno da ću dokumentovati šta radimo :)... Mia ne može dočekati da krenemo sa ludovanjem bez granica... Sretan praznik i vama dvijema!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!