subota, 21. travnja 2012.

Marley, Timmy & Ela

I dok pripremam tutorijal za obećani kofer evo jedan mini okrugli album sa mojim ljubimcem Marlijem. Klasika ali uvijek mi je nekako sladak :). Za njegovu izradu koristila sam embosing foldere, big shot, šablone za cvjetiće, slice cutter, mašnice... vrlo brzo i jednostavno urađen. Sladak ali bez Marlijevih slika bio bi to samo još jedan obični album. Ovako je za mene nešto posebno :).
Spremam se na put pa ću požuriti. Konačno sunceee! I to još subota... nadam se da je i kod vas lijep dan...









Broj komentara: 7:

  1. Foto-album za kućnog ljubimca... Pa ti si genije! :) Lep vikend ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. He he.. pa mora biti za Marlija! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Marli je kao malo jagnjence slatko:) Razmišljala sam ranije da napravim jedan albumčić od kesa sa moje tri mace (od kojih se jedan zove Timmy) ali nikako ne mogu lepo da uslikam moju prvu i najlepšu bebu Moby-ja pošto je skroz crn i na slikama ispadne kao nekakva crna masa :D a ako ga slikam blicem onda ne liči na sebe :( U svakom slučaju ti nemaš taj problem sa ovim jagnjencetom :) Presladak je albumčić! Pozdrav veliki

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala mobycat... timmy, moby.. divna imena! probaj ga slikati po dnevnom svjetlu bez blica na svjetloj podlozi (iza i ispod)... ako ne ide onda ga odvedi u neki foto studio :)... što da ne! pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima kod tebe puno lipih stvari, navratit ću češće da vidim što je novoga!Hvala ti na pozitivnim komentarima, pišemo si:)):))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala sonay i meni se tvoji radovi sviđaju... svakako, pišemo si :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!