ponedjeljak, 16. travnja 2012.

Koferčić

Ovih dana konstantno pada kiša. Užassss! Pravo zlo, pogotovo ako još imate ljubimca kojeg morate šetati najmanje tri puta dnevno :(. Ni današnji dan nije bio izuzetak. No, ja sam odlučila da ne dramim nego da si napravim lijep dan i da se okušam u nečemu novom. Tako sam se malo igrala sa lepenkom... Napravila sam mali kofer koji sam zatim obukla u papire, ukrasila zakačkama i drškom i dobila sladak spremnik za odlaganje svojih scrapbook detaljčića. Ovakvih koferčića i kutijica nikada nije dovoljno kada imate hobi poput mog :). Vrlo je praktičan. Dovoljno velik i dubok da može dosta stvari stati u njega. Ne previše ali taman koliko je dovoljno da sadržaj ostane pregledan. 
Imam još nekih ideja pa ću ih pokušti napraviti još, čim budem imala neki manji višak vremena... Istih i malo drugačijih oblika i dimenzija. Ovaj je 26x18x10cm.







Broj komentara: 10:

  1. eto kod mene ne pada kostantno kiša iako ju javljaju svaki dan, al nešto mrlja i po danu i po noći, gnjavi sitnim kapima, no ovo tmurno vrijeme je itekeko nepovoljno za mene koja nevolim takve dane, no da ne duljim, ovaj ukrasni koferčić je stvarno prekrasan i idealan za kojekakve sitnice, nešto bih i sama trebala sa svojim raznim stvarima koje ovako skupljam i nabacivam po kompjurotskom stolu te ispod njega, ve sam imala namjeru nešto napraviti al jednostavno uz druge obaveze nemožemo sve odjednom pa kad bude ja velim, al eto sad sam odužila, no svaka čast na ideji i realizaciji te iste :)pozz i sory na dugačkom komentaru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se svidja moja nova kreacija :)... ako si uskoro ne napraviš nešto slično ja ću vjerovatno postaviti tutorijal za izradu pa bi ti mogao pomoći... no prije toga, moraću i sama riješiti neke problemčiće i pojednostaviti neke stvari kako bi tutorijal uopće imao nekog smisla :))).
      Pozdrav!

      Izbriši
  2. Lijepi, prelijepi, slatki ko bombončić i jako mi se sviđa, a mogla si nam dati i da malo zavirimo unutra :))) ...i sama imam podosta kutija, kutijica, svakakvih spremalica i obožavam kopati po njima...ponekad mislim da nema kutija moj dom bi bio pun smeća, a ovako bacim u neku kutiju i sve je donekle pospremljeno!
    Kiša? Ma neka pada, ja još čekam da padne ona prava koja će dovoljno natopiti suhu zemlju i zazeleniti travu!
    pozzz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He he... izgleda da sve imamo isti problem. I ja ti sve trpam po kutijama i kutijicama... strava koliko je toga. Unutrašnjost koferčića je totalno monotona (samo obložena tirkiznim papirom) pa je nisam ni slikala. Nema pregradica i sl. jer sam ga planirala napuniti urađenim čestitkama pa je ovako jednostavan i najpraktičniji. Naredni će biti makar malo maštovitiji pa ti ga budem slikala... Pozdrav!

      Izbriši
  3. Cornella koferčiće obožavam, a ovaj tvoj je magičan! Svaka ti čast! Jel može tutorial neki? :) Baš bi mi ovako nešto trebalo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se svidja :). Evo upravo pravim tutorijal ali bojim se da će biti malo duži... no bitno je da ga što više pojednostavim a da sve shvatite. Pusa!

      Izbriši
  4. :O ovo je prekrasno! svaka čast! sad sam poželela i sama napraviti jedan- mesta za odlaganje nikad dosta, pogotovo kad je ovako veselo i šareno ^_^ moram reći da jedva čekam tutorijal iako imam neku ideju u gavi kakao bi se to moglo izvesti, ali mislim da ću sačekati da profesionalac objasni :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Oho-ho, sta to ovde imamo? :) Papirni kovcezic za blago od papira! :) I izgleda kao da si ga namenski pravila, za svoju dusu i potrebe. Ja sam veliki zaljubljenik u papir i cini mi se da nema toga sto se od njega ne moze napraviti. Pa eto,cak i kovcezic/kofercic... Divan je, draga Nela.

    OdgovoriIzbriši
  6. Svaka cast, kofercic ti je prelijep,kao da je izisao iz neke bajke:-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam drage moje... uskoro ide tutorijal pa da vidim i vas... pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!