srijeda, 8. lipnja 2011.

Personalizirane čestitke

Pošteno sam se naradila ovog proljeća a posebno ovih 10-tak dana. Klasika. Krečenje, proljetno spremanje pri čemu mi je najviše muke (pored kuhinje - standardno) zadala moja radna soba. Papirići, pečati, šablončići, mašine i dr. I evo nakon što sam priključila kompjuter odmah ću da uploadujem nešto iz najnovije kolekcije personaliziranih čestitki koje sam radila još prije uređenja stana.
Sama ideja došla je od moje miljenice Mije. Da joj napravim neke čestitke za njene prijeteljice iz obdaništa. I tako je krenulo. Nastojala sam da ih tipiziram da bi sve to na nešto ličilo. U narednim postovima nastavit ću da upload-ujem sva imena kojima raspolažem ...





Broj komentara: 8:

  1. moje proljetno čišćenje je obavljeno, a na ljeto me čeka farbanje, znam kako je :))

    prave slatkice su čestitke...

    pozz!

    OdgovoriIzbriši
  2. E onda razumiješ kroz šta sam prošla :). Ajd držim ti palčeve da i kroz taj cirkus prođeš što bezbolnije. Hvala na komplimentima za čestitkice... Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. predivne su! prekrasne boje,motivi,dizajn,sve je za 10!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala Tina! Uh, stvarno sam presretna jer se još nekome sviđa ono što radim :). Tvoje kutijice sa anđelčićima su prekrasne, divnih boja... jaja uskršnja i krunicu za Tonia da ne pominjem. Pravo remek djelo. Umjetnost! Svaka čast! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Presuper blog, prekokrasne čestitke!!!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh draga Sanja ja se upravo topim od tvojih riječi. Nevjerovatno kako me stimulišu na rad :))). Hvala puno i milion pusa iz kišne Tuzle :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelepe su! Mališani su se sigurno mnogo obradovali. A ko ne bi?

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala Lyra! Pa nisam baš sigurna da znaju o čemu se radi... Skoro pa da i ne znaju čitati... Najviše obradovala sama Mia. Voli da poklanja kada joj je neko posebno drag:). Inače je prava mala škrtica :(. Mi smo ubjeđeni da je to samo prolazna faza klinke od 5 godina... Bilo kako bilo, postigla sam ono što mi je bio cilj a to je najvažnije.
    Drago mi je da ti se sviđaju moje čestitke. Veliki pozdrav...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!