nedjelja, 12. lipnja 2011.

Ljenčarenje :)

Još ništa konkretno nisam počela raditi... :(. Pretpostavljam da odmaram od prekomjernog umora koji sam imala oko spremanja stana. Malkice sam se i ulijenila :). I baš mi paše da u slobodnom vremenu hodam, šopingujem i razvlačim se po kući do u nedogled. Mada bi imala još toga za uraditi... ladice, police i milion stvari ostalo je još netaknuto. To ću u ratama :).  Upravo sam pogledala fantastičan film koji bi voljela preporučiti svima vama... Conviction (Presuda)... nećete se pokajati.
Sutra sam cijeli dan u Sarajevu. Poslovno. Ipak ću si uštimati da i tamo malo prošvrljam. Pod izgovorom da osvježim krpice po stanu... zavjesice, jastučnice, peškiriće i koju posteljinicu u novu boju mojih zidova :).







Broj komentara: 6:

  1. eto čišćenje je gotovo, sad slijedi ljepši dio posla - kreativnost... ;))

    OdgovoriIzbriši
  2. Aha... i radujem se tome. Do ludila. Kao neka nagradica što sam bila vrijedna :). Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Svetlana :). Tvoj origami je predivan... nikada nisam imala dovoljno vremena da ga malo proučim ali me je uvijek "privlačio". Prava umjetnost! Svaka ti čast!

    OdgovoriIzbriši
  4. odlične su! svaka je posebna,drugačija... počela sam ih i ja radit

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Tina! Super da si ih i ti počela raditi, pa ako budu u pola dobre kao kutijice, onda će biti fenomenalne... Nadam se da ćemo uskoro vidjeti nešto na tu temu na tvom blogu. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!