ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Koke :)

Vani je kiša i prava jesen. Ne mogu da vjerujem da je ljeto prošlo i da neko duže vrijeme neće biti dvosatnih šetnji sa Marlijem i igranja sa drugim kučićima... a tako smo navikli na taj režim... još pravo nije ni prošao a već nam fali! Dok ovo pišem, Marli je nervozan i skače po kući tražeći ko će da mu otima njegovu "gicu" :).
Ja sam već 5 dana stravično gripozna :(... kašljem kao luda. Pila sam biljni sirup, septolete, flumiukan, sljez, čajeve, limunade, kuhani limun i što sve ne.... i sve to slabo pomaže... još uvijek me tu i tamo pokosi poneki žešći  napad kašlja... 
I evo za kraj ovog posta opet par sličica nekih mojih decoupage radova... Na red su došle koke... to su male terakota vazice rađene u klasičnoj salvetnoj tehnici, osim druge po redu koju sam napravila tehnikom raspucavanja... I na kraju, zadnje dvije slike su dva rama koje sam radila uz pomoć voska i vodobrusnog papira a koke unutar rama su sasvim slučajan odabir i samo privremeno tu smještene :)










2 komentara:

  1. Za grip ti je najbolji lek vreme. Dok sam od sebe ne prodje, slaba vajda od lekova... A kako je zahladnelo, eto ga još malo i sneg, pa će Marli imati novu zanimaciju! :)
    Mislim da su ovo koke koje sam pohvalila prošli put, ali moram opet, jer sam im se opet iznova obradovala! :) Drži se i brzo ozdravi!!! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Da Jasna... i meni se čini da tu samo vrijeme igra :(... Aha, pohvalila si koke sa Fb a ovo su Blogovske Koke :)....

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!