četvrtak, 2. veljače 2012.

Mini album - sa "parsatnim" :) rokom izrade

Za ovaj mini albumčić sam imala samo nekoliko sati da ga napravim :). U utorak! Naručen mi je u ponedeljak ali sam imala završiti pozivnice i plakate za jednog dugogodišnjeg klijenta, tako da sam startala tek u utorak ujutro :). Popodne sam ga već trebala poslati za Mostar...
Nisam baš presretna sa narudžbama u posljednji čas! Ipak, ne znam odbiti! Jer bilo kakva kreativnost ne trpi žurbu... pa dolazi do blokada i javljaju se problemi na koje baš niste navikli i onda lijepo nervoza uzima "svoj danak" :). Šta je tu je... Album je tu i za petosatni uradak nije loše ispao ;).
U utorak je takođe moja sestra imala rođendan, pa sam uveče završila na večeri u jednom predivnom restoranu ("Royal") gdje ne znate šta je bolje... klopa ili usluga... zamislite, čak sam i Marlija mogla povesti :). Niko nije bio sretniji od Mije :). A osoblje je bilo, malo je reći super... kao i losos kojeg sam papala :)










Broj komentara: 5:

  1. Znam taj osecaj kad treba nesto uraditi u minut do dvanaest!Obzirom na rok koji si imala, album je zaista fino ispao. Svaka stranica prica za sebe! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Jasna... aha užasno je raditi ovakve stvari pod pritiskom. Onda griješiš pa se javljaju problemi koji ne bi trebalo da se jave :). Pa onda popravljaš... ma niko to ne vidi osim tebe, ali svejedno... nemaš onu 100% satisfakciju kada završiš projekat jer svjesna si da je moglo bolje da je bilo malo više vremena... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastičan!!! Sviđa mi se što je okrugli i što je svaka stranica drugačija! Zadatak uspješno obavljen...čestitam!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ti je novi layout bloga kao i mini album :) Ja sam se sad dala u pravljenje istih jedini problem mi je precizno busenje rupica :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo tek sada sam ga završila... ustvari, greškom sam zeznula staru temu pa sam onda našla nešto novo...
    Baš mi je drago da si "uplovila" u novi izazov :)... jedva čekam da vidim šta si napravila... pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!