nedjelja, 26. veljače 2012.

Paperbag album za klinceze

I evo nakon 20-tak dana konačno sam smogla snage da napišem par riječi ... vani je katastrofa...ja se osjećam kao da sam drogirana. Temepraturne razlike su i po 20 st. Na mene to utiče i te kako, a kako vi stojite sa ovim problemom?
S obzirom na cijelu situaciju sa vremenom i mojim poslom (kojega je sve više), kao i na druge okolnosti koje uključuju moje prijatelje, Miju i Marlija, ja sam se odlučila ovih dana za neke laganije prijekte. Tako je nastao mini album za klinceze... Napravila sam ustvari 2... i to identična (inače bi ostala bez oba)... jedan je, naravno, za Miju :).
Marli je već u šestom mjesecu pa su mu ovih dana izrasi očnjaci a da mliječni zubi nisu ispali... Tako je smješan sa parom paralelnih očnjaka u donjoj vilici da ga ja stalno zezam i zovem Frankenštajn. Prethodna 2 dana smo mu kuhali teleću kost da bi ih rasklimao i da bi ispali, pa smo napravili dodatni problem. Počeo je povraćati... pa onda kamilica, kuhana riža i igranje oko njega. I sada svaki momenat mu bacamo igračke i trzamo da bi mu raskimali te mliječne zubiće. Oni bi trebali ispasti do 9 mj. starosti. Ako ne onda će mu ih morati odstraniti operativnim putem. Uh, ne znam kako bi on to podneo. Stvarno je nježan i osjetljiv da ne smijem razmišljati o tome. U svakom slučaju držite palčeve da mliječne gadove istjeramo van :).







Broj komentara: 5:

  1. eka ovai album misa svidja pusa tebi i marliu takodje i keki

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ljubavi moja... pa eka je to za tebe pravila najdraže moje :)

      Izbriši
  2. Prelijepi su albumi, jedan ljepsi od drugoga:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slatko se nasmejah prvom komentaru, ma mogu samo misliti za koga je ovaj divni album napravljen! :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, meduljak moj... 6 godina a već puca komentare po blogovima ;)... a ti si draga moja sve bolja u tome što radiš... svaka čast i pozdrav!

      Izbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!