srijeda, 25. siječnja 2012.

Pet album

Uops... kraj januara a ja još ništa nisam postovala u ovoj godini... iskreno nisam nešto ni bila vrijedna kada su moji papirići u pitanju... bavila sam se više poslom i digitalnim stvarima.
Juče sam pokušala da napravim jedan mini album samo sa slice mašinicom... upotreba pečata, cvjetića, mašnica je bila strogo zabranjena. Inspirisana Marlijem izbor je pao na pet album... I evo rezultata.



Broj komentara: 6:

  1. Preslatko, a tek mašnica oko kucinog vrata :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala mobycat! sada sam primjetila da sam napisala da je upotreba mašnica i dr. bila strogo zabranjena u izradi albuma - hehe... mislila sam na trakice sa mašnama... one velike. svejedno. jasno je svakako da sam insistirala na slice mašini :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ramovi su takodje super...treba da vidis kako moji izgledaju kad pokusam da secem skalpelom :D Ne mozes nista bez masinica :) Koje ti koristis?
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, znam. I ja sam startala slično :). Pa sam onda nešto petljala sa Rolandovim rezačem... onda sam skužila na ebay-u Slice cutter... evo ti link sa mog bloga da vidiš o čemu je riječ: http://www.cornella-cards.blogspot.com/2011/04/getting-to-know-slice.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Album je sladak skoro kao i Marli i ne mogu da zamislim druge slike u njemu nego Marlijeve. :)
    Sto se alata tice, slazem se potpuno- moze da se improvizuje, ali brzo shvatis da to nije to...

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi Valentina! I'm glad you like my blog :)... I saw your album ... It's great! My FB link: http://www.facebook.com/cornella.cards

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!