četvrtak, 29. prosinca 2011.

Na pragu 2012-te

Neko vrijeme me nije bilo tu, tako da je obećani post sa baby čestitkama zakasnio :).
Vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika je vrijeme užurbane trke za poklonima... izlazaka i planiranja proslave... tako je kod većine ljudi. Gdje ići, koliko ostati, u čijem društvo ući u novu godinu? Gradovi su okićeni. U radnjama su popusti na sve strane... prosto vas mame da iskeširate i posljednju pinku, pa čak i da uletite u crveno da bi kupili neku glupost koja će samo smetati u ionako pretrpanim ormarima :). Kao da sutra ne postoji :)))
Jaću ipak nastojati da se ovih dana posvetim što je moguće više sebi i svojoj familiji. Da pokušam da ignorišem "šablon"... i da malo "smirim loptu". Jer nekako mi je sva ta frka previše. I iskreno se nadam da ću novu godinu dočekati u nekoj udobnoj trenerci duboko zavaljena u moju udobnu sofu. Da me ništa neplanirano neće iznenaditi.  Vidjećemo. Držite mi palčeve :)




2 komentara:

  1. Lepo si opisala ovo pred-novogodisnje vanredno stanje. Zaista, kao da sutra ne postoji! Nikada nisam shvatala cemu tolika guzva i frka, valjda jednostavno nisam taj tip... Drzim ti palceve da Novu godinu zapocnes onako kako zelis, udobno i prijatno, i da ti cela godina bude takva! I naravno, da i sledeca godina bude ispunjena divnim cestitkama. :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Jasna na iskrenim i toplim željama. Ja tebi i tvojoj familiji želim takođe... puno sreće, radosti i smjeha u narednoj godini... :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!