četvrtak, 3. studenoga 2011.

Stigao je MARLEY :)

U nedjelju smo išli u Osijek po Marley-a i od tada ja se ne spajam sama sa sobom. Predivan je. Rođen je 01.09.2011. Djevica. Zove se Marley Mon l'ami. Pametan je i veseo. Svi smo se zaljubili u njega još prvi dan... a on je to skužio pa se preko noći navikao na nas i počeo koristiti ... grize sve što mu dođe pod njuškicu, prati me u stopu pa ništa ne mogu raditi od njega. Ladicu za tastaturu sam pretvorila u njegovu ležaljku pa sada mirno pišem ovaj post dok on spava :). Ne znam kako ću praviti čestitke?! Valjda ću nešto smisliti... Evo malo sličica:




Broj komentara: 6:

  1. Ajme koji šećerko!! Presladak!! U potpunosti te razumijem, poznata mi je ta početna faza uštimavanja i upoznavanja kada je sve podređeno malome ljubimcu:)) Ali sve će doći na svoje mjesto i brže nego li misliš, uživaj u svome ljepotanu!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala... hoću Eda. Uživam svakog dana sve više :). Ima predivan karakter. Uporan je ali i poslušan. Još uvijek malo plašljiv i mazan do ludila :)... Med, med... ja sam se zaljubila u njega "do ušiju"... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ajme koja slatkica, ko cukrić izgleda, ma predivan je!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Presladak je! Zaista ne znam kako ces se sada skoncentrisati na seckanje papira! :) Uzivaj!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa i ja sam u živoj frci... ništa ne stižem. Po cijeli dan trčkaram za njim i učim ga suživotu :). Uh, baš sada kada trebam raditi kao luda. Uzela sam manji godišnji a hoby totalno potisnula u drugi plan. Imam nekih stvarčica narađenih prije njegovog dolaska pa ću ih sukcesivno postavljati na blog kako ljudi ne bi zaboravili da postojim :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda kao prava pravcata plišana lutkica! Neverovatno je meden!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!