petak, 18. studenoga 2011.

Idemo dalje...


I dok se Marley i ja lagano navikavamo na suživot, nastaju nove čestitke. Naravno opet novogodišnje... jer ne bi imalo smisla raditi za druge prilike kada nam ovako veliki praznici kucaju na vrata :).
Vani je magla... užasno depresivno... no, kod mene je prilično radna atmosfera. Pošto je moja familija u privatnom biznisu ja si mogu priuštiti slobodne dane kada se u potpunosti posvećujem svom hobiju.
Već 2-3 dana imam i društvo slatke Vesnice koja mi pomaže u izradi čestitiki jer neke od ovih radim i veće količine za prodaju... Što da ne?! Neku pinkicu i zaraditi, budući da imam još milion želja u obliku režača, pečata, foldera, memori kartica i dr. Pokušaću ubuduće da mi moj hobi finansira sam sebe :))) Bilo bi super, je li tako? I vremenom organizirati neku manju radnu skupinu, pa sve to podići na jedan stepenik više.
Voljela bi vaše sugestije u smislu toga koje vam se čestitke najviše sviđaju kako bi ih radila u većim količinama. A ja ću u narednim postovima  postaviti slike onih za koje sam se ja odlučila... 




4 komentara:

  1. Eh...Sanjam o danu kada ce hobi moci sam sebe da finansira! Skup smo hobi izabrale. :) Ali, ne zalim zato sto me u potpunosti ispunjava! Razmisljam o nekakvim sajmovima, udruzenju kreativaca, cini mi se da je to najbolji nacin da se ljudima priblizi (i dopadne) ovo sto radimo.
    Evo, ti sada imas Sajam, nadam se da ces ici! :)
    A sto se tice najboljih... Za moj ukus Tilda je neprevazidjena i super su ti one sa imenima, i sa sovama! :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Eeee... kao i meni. Ja ti se već godina borim da mojoj sestri i mužu približim Tildu :). Po njima ona je nekako suviše djetinjasta i neozbiljna. Uvijek su im ljepši poklončići ili borovi ... rezani motivi... Moja sestra obožava minimalizam pa je hvata glavobolja od nekih mojih kreacija :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridruzujem se klubu ljubitelja Tilde:))
    A kad je posao u pitanju mislim da moras imati i za ovakve kao mi, slatke cestitke a i za one ozbiljne neke malo drugacije.
    Ja imam profesionalnu deformaciju pa o svemu mislim kako ce se prodati,vreme je nezgodno ljudi nemaju novca a i izgubili su naviku pisanja.Ali treba pokusati u svakom slucaju pogotovo kad su ovako lepe!

    OdgovoriIzbriši
  4. Da i ja sam i te kako svjesna svega... recesija iza recesije koja pogađa sve redom :(. Vidjećemo kako ću se snaći... javim vam kada i ako šta uspijem napraviti...
    U međuvremenu, čekam tvoju adresu za Tildu. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!