utorak, 17. svibnja 2011.

Etno Selo - raj za klince!

Koja sam ja prognostičarka! He he... moji favoriti predzadnji :(. Ok, šta je tu je.... Dino je na super 6. mjestu. Fantastično! Bilo mi je jako krivo da nam Hrvatska nije dala 12 poena nego tričavih 7. Iako to ne bi ništa promjenilo, ja bih se osjećala dosta bolje... Irci su, po mom mišljenju trebali pobijediti. I Nina je bila slatka. Šteta da pjesma nije bila na engleskom. Slovenka mi baš i nije bila nešto. Ali to je samo moje mišljenje.
Vani opet kiša. Ja sam danas uzela slobodno i planiram dosta eksperimentisanja na hoby planu. Ako napravim šta pametno pokazaću vam u slijedećem postu.
Prekjuče sam bila u Etno Selu kod Bijeljine i bilo mi je predivno. Raj za klince. Preporučujem svima koji nisu predaleko da naprave izlet i probaju izvrsnu klopu na jednom od nekoliko prekrasnih vještačkih jezeraca :). I obavezno vozanje vozićem!




4 komentara:

  1. ja sam oduševljena ovim tvojim radovima.....tim više što sam antitalent za čestitke......probala jesam ali sve mi je nekakao ispalo bez veze.....
    zato guštam u svim detaljima koje koristiš:))....

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma čini ti se samo Mare... ne postoje antitalenti... čuj, ja sam prilično dugo u ovom hobiju pa sam se ispraksala ali i uspjela kupiti čitav arsenal igračkica za rezanje, pečata i sl. Osim toga imam svoju štampariju i ured za grafički dizajn pa se gubim u svemiru mogućnosti. Vjeruj da bi i ti bila vrlo uspješna na mom mjestu:). NIje sve samo stvar talenta... Drago mi je da ti se sviđaju moji radovi i da se povremeno javiš jer malo je takvih kao ti...na žalost :). Pusa i pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo i ja da se javim.Pratim mnogo blogova i trudim se ostaviti bar neki trag da vas pratim ali ne uspjevam redovno.
    Prije par godina sam oduševljeno radila čestitke i bila ubijeđena da radim dobro...a onda sam se zasitila...pa evo ovih dana počinjem ponovo...Ubrzo će nešto biti i na mom blogu.
    Tvoje čestitke su baš lijepe i maštovite...
    LP i hvala ti za prekrasan komentar na mom blogu

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da ti se sviđaju moje čestitke :). Ni ja ne stižem švrljati po blogovima ni 10% koliko bi htjela. A ima tako fantastičnih stvari.
    Ako ti treba bilo kakav savjet kako i gdje nabaviti šablone za rezanje, pečate ili bilo šta drugo što bi ti pomoglo u izradi čestitiki slobodno me pitaj. Biću sretna ako ti mogu pomoći.
    Pozdrav iz Tuzle :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na pozitivnim komentarima!
Vaše sugestije i pohvale su mi od velikog značaja i dodatni su poticaj za moj dalji rad i razvoj mog hobija!