petak, 21. lipnja 2013.

Radionica u Workshophani, Sarajevo

Naizgled ovo je samo jedna od mnogih radionica koje sam održala širom naše lijepe zemlje... međutim, za mene je ovo bilo jedno novo i prelijepo iskustvo. Osim što sam se tri sata družila sa šest novih i vrlo kreativnih žena/djevojaka na radionici, upoznala sam i vlasnice fenomenalne "Workshophane" Belmu i Elu... sve njih sam doživjela kao da se poznajemo već dugi niz godina... Uz dosta smjeha i neobaveznog čakulanja, nastojala sam im prenijeti što više mog znanja i iskustva iz oblasti decoupagea. Zahvaljujem se svim osobama koje su prisustvovale radionici na divnom druženju. One su bile "od riječi" i 38 st. vani nije ih spriječilo da dođu na zakazanu radionicu :). Takođe se zahvaljujem Belmi i Eli što su učinile da održavanje ove radionice postane izvodljivo... Svima želim puno uspjeha u savladavanju novog hobija!







utorak, 11. lipnja 2013.

Patikice "Carneval Venecia"

Ovo su bile davno zaboravljene Esprit patike... obične bijele i osim što su vrlo okrugle, a što ja jako volim, nekako su stvarno bile neprivlačne...  u par navrata sam ih htjela baciti ali nekim čudom nisam :)... danas znam da im je bilo suđeno promjeniti izgled i produžiti vijek u kome će neko vrijeme egzistirati kao vrlo simaptične "Carneavl Venecia" patikice... Mojim ukućanima su se jako svidjele. Uživo su fenomenalne i neda se ni naslutiti da su obljepljene salveticama :).... Posebno lijep efekt daje canvas (ova reljefasta struktura što "probija" preko salvetica)... još da sam stavila nove i deblje pertlice, heheheee...









Cipelice - Star Trek ;)


Bi je pravi izazov dekupažirati ove cipelice :)... malo je teže bilo naći temu iz oblasti Comic stripa... izbor je pao na Star Trek... ni sama ne bi mogla objasniti zašto. Možda su presudni bili ovi lijepi tonovi, možda simpa likovi... ma ni sama nisam sigurna... Ostalo je bilo prilično lako. U svakom slučaju nastale su za nekih 2-3 sata. Mojoj mami su se svidjele i htjela ih je poneti na more... ali kako nisu bile još lakirane, ponela je dekupaž patikice (Carneval Venecia) koje ćete moći pogledati u narednom postu.