srijeda, 26. siječnja 2011.

Stigao je Nikon D3100

Stigao je novi Nikon ali ja tek treba da učim na njemu. Ima užasno puno mogućnosti a ja imam tako puno obaveza, da mi dan prodje u trenu. Ništa ne stižem. Možda je i do organizacije. Mada mislim da nisam loš organizator:)... A možda si i puno toga zadam za napraviti, pa nikada ne stignem sve. I onda sam frustirana:( Pitam se samo kako ću naći vremena za učenje fotografije! Ne vjerujem da ću joj se moći baš nešto žešće posvetiti. Biće to više usput.
Danas je mojoj tetki rođendan. 91-i! Voljela bi da smo malo bliže i da je nešto mlađa ili bar ne tako senilna, da joj napravim jedan rođendanski album. Na žalost, njoj više nije do toga. Nekada je jako voljela ručno rađene stvari. Vrijeme je učinilo svoje, pa sada najviše voli odmarati. Kako god, sretan joj rođendan želim!
Završila sam novi scrapbook album. Ali pošto je već hvatao mrak vani kada sam slikala, slike i nisu nešto. Normalan čovjek bi čekao sutra. Pa da po danu napravi super fotke. Ali ne i ja. Kod mene mora sve odmah. Kao kod Mijice :)







četvrtak, 20. siječnja 2011.

Album "I love you"

Upravo sam se vratila sa izložbe slika i fotografija Senke Hukić i Mirsada Hadžiefendića... Iskreno, nije mi se baš išlo jer vani je pakleno depresivna susnježica i minus 100 stepeni. Osim toga, radila sam cijeli dan i sve što mi je trebalo je "horizontala" i topla dekica. Ipak, obećala sam da ću doći na izložbu i naravno da sam ispoštovala obećanje. Bilo je super. Uvijek me oduševljavala Mirsina fotografija. Senka je takodje super, vrlo moderni radovi i super originalni. Radila sam im kataloge i plakate za izložbu, pa sam skoknula da vidim kako njihovi radovi iz kataloga izgledaju na zidu :). I isplatilo se. Oduševila sam se.
Ok, većeras se neću nešto raspisati jer sam prilično umorna pa bježim u krpe. Evo još jedan scrapbooking album, na temu "i love you" :)




nedjelja, 16. siječnja 2011.

Scrapbooking Album

Prije par mjeseci neka Romkinja je prišla za sto gdje smo sjedile Maja i ja. Htjela je da nam gata. I kada smo joj rekle da ide, da ne vjerujemo u "gatanje", ona je počela kao iz topa: "ti Mrka nikako ne znaš sa parama. Uvijek ih dobiješ ali samo ti prođu kroz ruke... mnogo si rastrošna... osim toga, ni u čemu ne uživaš duže od 5 min. tvoja radost je kratka. Može ti neko dvorac pokloniti, do ujutro te ne bi držalo." :) Nisam vjerovala. Pogodila je moju Ahilovu petu. Još je pričala neke intimnije stvari i sve više i više me šokirala. Onda je tražila novce da mi pravo "gata"... da mi kaže konkretnije. I ja nisam imala hrabrosti. Plašila sam se šta bi mi mogla reći i nisam pristala. Nevjerovatno, ali opisala me u 5 min. I neke bitne scene iz mog života. Ko normalan bi imao hrabrosti :)
Juče sam naručila novi digitalni užitak. Nikon 3100. Sutra ću ga preuzeti i dođe mi da skakućem od sreće :) Koliko dugo će me držati?Vjerovatno do ujutro. Ili uz malo sreće, do večeri :(
Evo i mog novog scrapbooking foto-albuma. Preslatka stvar za poklon. Još kada se u njega "nakače" fotografije :) Narednih dana biće i više slika. Naravno sa novim aparatom :)








utorak, 11. siječnja 2011.

Štampane čestitke "Horoskopski znaci"

Prije par godina našla sam haos tekst o horoskopskim znacima na netu. Budući da sam zbog astrologije izgubila 3 godine na faxu :) i da prema tome, prilično dobro poznajem tu materiju, naravno da sam se zapalila za to štivo. Vlasnik teksta ne da je samo duhovit nego i vrlo, vrlo dobro poznaje osobine svakog znaka ponaosob. Rekla bih u dušu! Naravno, nisam odolila.... Obratila sam se izvjesnom Banetu i dobila dozvolu da ga štampam na moje čestitke. Normalno pod uslovom da ga kreditiram jednim malim linkom na svakoj odštampanoj čestitci. Podrazumjeva se da sam to i napravila. I to svakako sa zadovoljstvom. Bane je genijalac. Jako mi se svidjaju njegovi tekstovi i ja vam toplo preporučujem da ih pročitate. Prošlu godinu nije bio nešto aktivan, ali bez obzira na to, ima dosta vrlo interesantnih stvari na stranici. I da, evo ga link: http://www.banerules.com/. Evo u prilogu i par čestitiki "horoskopski znaci" sa njegovim tekstom.





petak, 7. siječnja 2011.

Svima koji slave... Hristos se rodi!

He he koji sam ja karakter! Ništa od dole navedenog nisam uspjela ispoštovati. Osjećam se tako rasuto da ne znam hoću li se uskoro i moći skockati :( Milion nekih "poslića" razbili su me do u najsitnije komadiće. Najviše mrzim kada se ne držim planiranog. Kakve su moje zvjezde ovih dana???
Sada se upravo spremam sa Mijom na klizanje. To je bio uslov da danas spava i bude dobra:) Nadam se samo da umjesto klizališta neću zateći veliku baru, budući da je danas bio popriličan +.
Počela sam raditi i par scrapbooking albuma ali ni jedan još nisam privela kraju. A vrijeme laufa... Momentalno imamo dosta posla u firmi oko nekog regionalnog projekta. Tako da na privatnom planu ništa ne stižem. Panika!
Danas je pravoslavni Božić i ja svima koji slave i ovo čitaju želim Sretan Božić i svako dobro u životu.
U medjuvremenu upload-ovaću opet koju čestitku iz mojih zaliha...



nedjelja, 2. siječnja 2011.

Drugi januar popodne ...

Evo, prolazi već drugi dan 2011-te godine. Nakon vrlo umjerenog slavlja lagano se vraćam u kolotečinu. Ovih dana sam dosta odmarala pa je vrijeme za nove akcije. Večeras pravim planove za sutra i nastojim da uklopim i teretanu i posao i sve ostalo :)
Mama i sestra su otišle na yogu a ja sam je svjesno, zbog nekih objektivnih okolnosti, propustila. A bila bi mi dobro došla. Nema veze. Pokušaću od sutra sa kućnim programom yoge, jer sam se upisala za regresiju kod G-dje Alenke. Negdje sredinom februara. Zato ću morati 40 dana svaki dan raditi skraćeni program Asana, Pranayame i Kriye. Da bi se tjelo i um u datom momentu mogli što više opustiti. I mada sam skeptična do kraja, vrag mi neda mira... Moram ja svoj nos svuda ugurati :)
Idem sada malo van na zrak prošetati pa ću pogledati "all good things"... Maja kaže da je super. Znaći pravo ću uživati :) Pošto je Nova godina za nama, idemo  malo šareniti stranice sa klasičnim čestitkama urađenim za rođendan i neke druge prilike: